RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Random Trip – Új horizont

Random Trip – Új horizont

Négy különböző szettből áll majd a koncert, amelyben a korábbi meghatározó előadókhoz a 2020-as évek új szereplői csatlakoznak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 7. kedd, 20:00

Random Trip – Új horizont

A Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas által irányított Random Trip-koncertsorozat, azaz a legismertebb hazai alkalmi zenés utazás más-más szereplőkkel, de mindig az improvizáció váratlanságával már rég márkavédjegy. Tizenöt éve fut a széria és ennyi idő alatt bizony nagy változások zajlottak le a popzenében, így a jelennel is mindig kéz a kézben haladó Random Trip most egy korszakokon átívelő esttel készül. Négy különböző szettből áll majd a koncert, amelyben a korábbi meghatározó előadókhoz a 2020-as évek új szereplői csatlakoznak.

Itthon talán soha nem változott annyit és olyan gyorsan a mainstream könnyűzene, mint az elmúlt néhány év során, „mondhatjuk úgy is, az elmúlt évtized hangzásához képest: ég és föld a különbség.” A Random Trip csapata ezen az estén a saját másfél évtizedes történetét és az aktuális popzenét igyekszik közös nevezőre hozni, és ez - a közös nevező megtalálása - a koncertsorozat eddigi fellépésein mindig sikerrel meg is valósult. Ezúttal tehát látványos kísérlet zajlik arra, hogy ez az „ég és föld”, a 2020-as évek új hangjai és a közösség korábbi meghatározó arcai egy új zenei horizonton egyesüljenek, ráadásul úgy, hogy négy különböző felállású szettből áll majd össze a koncertműsor. A Delovék vezette improvizációs sorozat legfontosabb értéke eddig is a nyitottság volt, de ez a fajta megújulás, az új hangok és a régiek találkozása várhatóan még messzebb viszi mindannyiukat megszokott komfortzónájukból. A popzenei új horizont mindig kínál friss lehetőségeket, de az itt színpadra lépő tizennyolc énekes és zenész (valamint a Vibe Changers improvizációs sorozatban feltűnt tehetségek) valóban ezzel a felkiáltással lép majd színpadra: kalandra fel!

Közreműködők:
ének: Sena Dagadu (Irie Maffia)
ének: Solére
ének: Zentai Márk (Mörk)
rap: Co Lee
rap: Lil Frakk
rap: MC Kemon (Irie Maffia)
ének: Szász Ági (Vintage Dolls)
ének: Vavra Bence
ének: Péterffy Lili (Lelle)
billentyűk: Ocsovay Damján (Mörk)
billentyűk: Weil András (Odd ID)
basszusgitár: Bata István (Makám)
basszusgitár: Heilig Tamás (Punnany Massif)
szaxofon, fuvola: Vidákovich Izsák
loop, gitár, basszusgitár, beatbox: Nagy Kristóf (7s)
lemezjátszó, beatbox: DJ Q-Cee
dob: Delov Jávor
fuvola: Zahár Fanni (Дeva, Ábáse) - Vibe Changers Allstars

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Egy szórakoztató este generációs utazással, önismerettel, görbe tükrökkel, aha-élménnyel, évtizedes emlékekkel és a jelen értelmezésével.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!