RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Random Trip - Darkside / Brightside

Random Trip - Darkside / Brightside

A váratlan öröm adrenalin-robbantó erejét közvetítő Random Trip koncertsorozat az ország legszélesebb spektrumú improvizációs élő produkciója, amely Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas vezetésével immár tizenegy éve hozza ki a legjobbat a legkülönfélébb műfajú hazai és külföldi előadók alkalmi zenés utazásából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 22. szerda, 20:00

Random Trip - Darkside / Brightside

Közreműködők:
Delov Jávor - dob
DJ Q-Cee - lemezlovas

A váratlan öröm adrenalin-robbantó erejét közvetítő Random Trip koncertsorozat az ország legszélesebb spektrumú improvizációs élő produkciója, amely Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas vezetésével immár tizenegy éve hozza ki a legjobbat a legkülönfélébb műfajú hazai és külföldi előadók alkalmi zenés utazásából. Most főleg olyat tesznek, amit még soha: kétfelvonásos estjük első felét sötét tónusú, nagyobb lélegzetű „elszállások”, a másodikat fény, tánc, létező és nem létező népek zenéi jellemzik.

A kis klubokból a legnagyobb színpadokig nőtt Random Trip Delov (a Pilvaker, a Turbo és számos más projekt dobosa) és Q-Cee (a Vinyl Warriorz dj-je) kreatív vezetésével mindig arra törekedett, hogy a meglepő módon összepárosított zenészek egymást felfedezve alkossanak egyszerit, de mindenkit felvillanyozót. A koncertekből idővel készítettek olyan párlatot is, amely megkomponálva, stúdióban rögzítve, rádiós slágerként szintén helyt áll és pop, rock, hiphop, soul, elektronikus zene, jazz, népzene összesimuló elegyeként is sokszorosan hat. A műfajok és zenészkorosztályok váratlan találkozása ezen az esten két, egymástól teljesen eltérő hangulatú - és részben felállású - szetten át utaztatja a közönséget. A Darkside című első részét sok instrumentális betét, lebegés, jazz és hiphop, poétikus hangulat és szabadversek jellemzik, továbbá egy erre az alkalomra megálmodott vetítés. A Brightside című második részben mindezek ellentéte uralkodik: fények, ragyogás, táncos ritmusok, a karibi öböl forró levegője, soul és funk, létező és nem létező népek zenéi. Különleges Random-ünnep!

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!