RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ran-Káosz

Ran-Káosz

Filmklub – RAN-KÁOSZ
japán-francia film
Rendező: Kuroszava Akira

Oscar-díjas és 25 fesztiválon első díjas történelmi film.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2012. január 17. kedd, 19:00

Január 17-én a Filmklub keretében levetítjük azt a látványos történelmi filmet, amelyet a neves japán rendező Kuroszava Akira készített 1986-ban. A RAN-KÁOSZ című alkotás az Oscar-díj mellett 25 nemzetközi filmfesztiválról is elhozta az első díjat. A japán-francia történelmi film Shakespeare: Lear királyának briliáns feldolgozása, amely varázslatosan ötvözi Japán történelmét az alapmű cselekményével.

A film a 16. századi Japánban játszódik tele látványos csatajelenetekkel, kiváló színészi alkotásokkal. A RAN-KÁOSZ minden idők egyik legelismertebb japán filmje lett a Földön. Nem csak a japán kultúra rajongóinak kihagyhatatlan ez az alkotás.

Ajánlatunk


Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Tíz év és megannyi teltházas Hungexpo, Kincsem Park, Budapest Park-os fesztivál után idén soha eddig nem látott show-val ünnepeljük a jubileumi, 10. Total Dance Festival-t az új otthonunkban a Budapest Arénában!

Ajánló


A Carson Coma félig olasz, félig magyar frontembere, Fekete Giorgio valóra váltja régi álmát, és életében először egy egész estés,…

Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!