RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


RÁDIÓ BÉZS nyilvános műsorfelvéte /október

RÁDIÓ BÉZS nyilvános műsorfelvéte /október

A K11 színpadán élőben és nyilvánosan Frank Iván és Szerényi Gábor műsora, a Lila tinta, színes percek Örkény szellemében.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

Vendég: Horgas Eszter fuvolaművész, zenetanár. Számtalan album, zenei feldolgozás készítője, aki képes arra, hogy közelebb hozza a komolyzene világához azokat is, akik addig nem különösebben voltak annak rajongói, de otthon van a könnyűzene világában is, és akinek a koncertjei kivétel nélkül teltházasak. Ráadásul kitűnő beszélgetőpartner. Szóval nem érdemes kihagyni!

Liszkai Ágnes Szeretném ha szeretnének költészeti műsorának vendégei Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos, a Kaláka együttes alapítói, klasszikus és mai versek zenés megszólaltatói.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!