RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Poklade lemezbemutató

Poklade lemezbemutató

Poklade Balkántransz lemezbemutató koncert Mohácson

A koncert, melyen kiváló vendég művészek is közreműködnek, a Kossuth Teátrumban kerül megrendezésre, november 8-án!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 18:00

Poklade Balkántransz lemezbemutató koncert Mohácson

A Mohácsi Tamburaiskolában nevelkedett fiatal zenészek, 2010-ben alakítottak önálló formációt. Napjainkra a Magyarországon élő déli-szláv kultúra egyik megkerülhetetlen zenekarává váltak.

Repertoárjukban megjelenik szinte minden balkáni nép dallam-és ritmusvilága, melyet saját ízlésüknek megfelelően formálnak, alakítanak. Profiljuk a fesztivál koncertektől kezdve egészen a táncházakig terjed.

Az alapítás óta eltelt 10 év alatt bejárták az országot és számos alkalommal fordultak meg a Balkánon, és más európai országokban, ahol növelték tudásanyagukat, csiszolták stílusukat.

Most szülővárosukban, a mohácsiaknak készülnek egy nagykoncerttel, mely során főként az új, a Fonó Budai Zeneház gondozásában megjelent Balkántransz című lemezük repertoárját kívánják bemutatni.

 

A koncert, melyen kiváló vendégművészek is közreműködnek, a Kossuth Teátrumban kerül megrendezésre, november 8-án!

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Két jubileum varázslatos találkozása a Müpa színpadán: a Talamba Ütőegyüttes fennállásának huszonötödik évfordulóját Muszorgszkij idén százötven éves zeneművével, az Egy…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!