RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Pinokkió
3

Pinokkió

Carlo Collodi - Litvai Nelli: Pinokkió

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 25. hétfő, 11:00

Gyereknek lenni nem könnyű, bármilyen fából is faragták az embert. Pinokkiót történetesen egy diófa tuskóból, de ez a tény sem teszi kevéssé macerássá számára a cseperedés eseménydús időszakát. Így viszont a mese végére feketén-fehéren kiderül, hogy kiállja-e a próbákat: bátorsága legyőzi-e a veszélyeket, esze a gonosz cselszövést és szíve a jellemet megkísértő ármányt.

Lukáts Andor rendezésében Pinokkió izgalmas kalandjai magukkal ragadják az egész családot, együtt járhatjuk végig a faragott kisfiú útját az asztalosműhelytől a Csodák Mezején és a cirkuszporondon át a bálna gyomráig és azon is túl...

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!