RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Péterfy Bori & Love Band: Másfél Milliárd Másodperc

Péterfy Bori & Love Band: Másfél Milliárd Másodperc

Péterfy Bori és együttese ünnepel: a tizenkét éve működő sanzon-pop-rock zenekar frontasszonya életének másfél milliárdodik másodpercét haladja meg idén - ez évekre átszámítva kerek szám.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 29. vasárnap, 20:00

Az ülős, akusztikus, pszichedelikus koncert gerincét a Love Band 2010-ben megjelent, 2B című albuma adja, ünnepi jellege pedig vendégeikkel lesz teljes: velük tart Bori testvére, Péterfy Gergely író, a zenekarral már közös számot is írt slammer-rapper, Saiid és Tariska Szabolcs dalszövegíró, alkotótárs is.
Az énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje 2007-ben a Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Péterfy Bori & Love Banddel indult, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak. Sanzonokból, alternatív rockból és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar könnyűzene térképére a Love Bandet, amely azóta is folyamatosan turnézik. Az eddig hat stúdióalbumot megjelentetett együttes legutóbbi lemeze, a zenekar tízéves fennállása alkalmával készült Bori X formabontó módon ingyenesen letölthető, telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon.

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!