RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


PénteK13 – Veréb Tamás és Zenekara: Valentin napi koncert

PénteK13 – Veréb Tamás és Zenekara: Valentin napi koncert

Veréb Tamás fiatal kora ellenére már számos szakmai elismeréssel rendelkezik, energikus, nagyközeget megfogó zeneiséggel mozog akár a komolyzene a musical és a könnyűzene világában is. Számos főszerepet játszik a Budapesti Operettszínházban, továbbá fellépett már a Margitszigeti és a Szegedi Szabadtéri Színpad produkcióiban is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 14. péntek, 19:00

Veréb Tamás és Zenekara: Valentin napi koncert

Veréb Tamás fiatal kora ellenére már számos szakmai elismeréssel rendelkezik, energikus, nagyközeget megfogó zeneiséggel mozog akár a komolyzene a musical és a könnyűzene világában is. Számos főszerepet játszik a Budapesti Operettszínházban, továbbá fellépett már a Margitszigeti és a Szegedi Szabadtéri Színpad produkcióiban is. Kapcsolata az előadó művészettel 9 éves korában kezdődött, amikor megkapta a Miskolci Nemzeti Színházban megrendezett Isten pénze musical egyik gyermek szerepét. 19 évesen eljátszotta Rómeó szerepét a Budapesti Operettszínházban, ilyen fiatalon egyedüliként az országban. Ezért a szerepéért 2014-ben megkapta az „Év felfedezettje” díjat, illetve az Évad legígéretesebb ifjú művésze díjat is. Továbbá 2016-ban diplomázott Klasszikus Ének szakon a Miskolci Bartók Béla Zeneművészeti Egyetemen.

Egy ilyen kiváló előadóművész koncertjével várunk minden zeneszerető érdeklődőt, rajongót, és persze párjukat se felejtsék meghívni, vagy akár meglepni a nevezetes nap alkalmából!

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!