RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Peer Gynt
2

Peer Gynt

A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 18:00

Peer Gynt állandóan úton van, hogy sehová se kelljen megérkeznie. Őt követjük a Stúdió K-ból egy városszéli elhagyatott helyre, ahol egy elzárt pincerendszer csupasz, szürreális, labirintusos tereibe lejutva minden megtelik Peer történeteivel és emlékeivel. A felnőtté válás drámája ez, az útkeresésé, az elszalasztott lehetőségeké, a szem elől tévesztett céloké. Mert álmok nélkül nem élhet az ember, de kizárólag csak álomvilágban sem.

FIGYELEM! Az előadás 18 órakor a Stúdió K Színházban kezdődik és ott is fejeződik be. A pincerendszer sajátosságai miatt kérünk minden nézőt, hogy melegen öltözzön!

Az előadás hossza: 4,5 óra egy szünettel

Játsszák: Nagypál Gábor, Homonnai Katalin, Horkay Barnabás, Kurta Niké, Lovas Dániel, Meszléry Judit, Nyakó Júlia, Pallagi Melitta, Sipos György, Spilák Lajos

Fordította: Kúnos László és Rakovszky Zsuzsa

Dramaturg: Garai Judit
Zene: Kákonyi Árpád
Kórus: Faust Fiúkórus, Incze Zsóka vezetésével
Fény: Eőry Zoltán
Jelmez- és díszlettervező: Fekete Anna, Kálmán Eszter
Rendezőasszisztens: Tóth Réka Ágnes

RENDEZŐ: Hegymegi Máté

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű távol-keleti és európai turnén vett részt.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!