RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


"Patália" - Igen a nemek közt
2

"Patália" - Igen a nemek közt

Miért nem tudjuk megőrizni a szerelmet, az inspirációt, az intimitást?
Miért végződik a házasságok csaknem fele válással? Hogyan veszítjük el egymást? Mi történik velünk és bennünk ezen az úton? Mit ronthatunk el?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 27. péntek, 19:30

Mit kellene megtanulnunk, hogy esélyt adjunk önmagunknak és kapcsolatunknak? Mit tehetnénk, hogy a szerelmet, annak energiáját, az abban kialakuló igazi szeretet megtaláljuk, s tartósan megőrizhessük?
Ezekre a kérdésekre keressük a választ az est folyamán, amikor mindannyiunk számára ismert, hétköznapi élethelyzetek elevenednek meg.

"Igen a nemek közt" - társas-játék

Szereplők: a közönség, a színészek, meghívott partnerek, a tolmács.
Vendégek: Schell Judit, Kálloy-Molnár Péter, Szervét Tibor, Sipos Vera
Játékmester: Dr. Piczkó Katalin
100 perc, szünet nélkül

 
A társas-játékban a közönség is aktív részesévé válik a kapcsolatainkról szóló forgatókönyvek alakulásának. Szokásos zsákutcák kelnek életre, s improvizációs jelenetek segítségével, görbe tükrön keresztül sírva-nevetve láthatunk rá önmagunkra.
A tolmács egy-egy pszichológiai modell mentén segít abban, hogy a megszülető improvizációs játékokban megvizsgáljuk, s nagyító alatt boncolhassuk szokásos kommunikációs mintáinkat, viselkedési sémáinkat, azokat a zsákutcákat, melyek óhatatlanul észrevétlen aláássák szeretetkapcsolatainkat.

Közösen alkotni, játszva, nevetve, szórakozva tanulni magunkat.

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!