RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Parker Jazz Club - Micheller Myrtill - Inspired by Hungarian Folksongs

Parker Jazz Club - Micheller Myrtill - Inspired by Hungarian Folksongs

A koncert előtt, az együttes dobosa, Kaszás Péter saját zenei anyagának a Kaszás Péter Infinity Acoustic bemutatására kerül sor.

Micheller Myrtill - Inspired by Hungarian Folksongs, opening act: Kaszás Péter Infinity Acoustic.

Myrtill francia nyelvtanári diplomáját követően a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola jazz-ének szakán is diplomát szerzett. Az elmúlt 15 évben számtalan népszerű előadóval dolgozott élő koncerteken és stúdiófelvételeken. Nevével a minőség és a szakmai felkészültség fonódott össze. A zenei szakma elismert és megbecsült előadója: tanítványokkal foglalkozik (a Megasztár és az X-faktor tehetségkutatók felkészítőjeként is tevékenykedett) és jazz klubok, fesztiválok, valamint exkluzív rendezvények állandó közreműködője. Már hét önálló lemezt készített, amelyek közül az egyik 2007-ben Fonogram-díj jelölést kapott "Az év jazz albuma" kategóriában.

Németországi és finnországi jazz versenyekről is díjazottként tért haza. A külföldi elismerések mellett 2007-ben a Magyar Hírlap is „Az 50 legsikeresebb magyar fiatal” közé sorolta.

A Pintér Tibor gitárossal közös Voice&Guitar, a francia sanzonok világát idéző, gypsy swing stílusban megszólaló SWINGUISTIQUE projekt után, 2017 év végén jelent meg az énekesnő legújabb rendhagyó anyaga az Inspired by Folksongs, ahol magyar népdalok átiratait készítették el igazi jazzes hangulatban. Ennek az anyagnak a bemutatására kerül sor Balatonfüreden.

A koncert előtt, az együttes dobosa, Kaszás Péter saját zenei anyagának a Kaszás Péter Infinity Acoustic bemutatására kerül sor.

Ajánló


A világhírű filmből készült musical dalai – Nem szabd félni, Valahol Európában, A…

A kultikus, világhírű regény titokzatos szereplői most a Víg színpadán is életre kelnek.…

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő…