RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


PÁPAI JOCI szimfonikus koncert

PÁPAI JOCI szimfonikus koncert

A közönség egy őszinte és lélekmelengető showműsorra készülhet, amelyben a szokásos slágerek új formájukban szólalnak meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:00

PÁPAI JOCI szimfonikus koncert
(esőnap: július 16.)
Karmester: Robert Papocsi

Pápai Joci mindig is különleges hangulatú, a közönséget magával ragadó műsoráról volt híres, így most is egy látványos, új köntösbe bújtatott koncerttel jön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, melynek hangszerelésében nem más lesz segítségére, mint Szirtes Edina ’Mókus’ és Lombos Pál, azaz a Heureka Pop Orchestra Wien.

A szimfonikus zenekar Seres Vilmossal és Kovács Mátéval egészül ki, két olyan zseniális szólistával, akik többek között a balkán, a djangó, és a cigányzene nagymeseterei. A klasszikus szólamok és a világzenei motívumok finom összeolvadásának köszönhetően Joci mélyérzelmű dalai még erősebben hatnak majd. Összességében elmondható, hogy Mókusnak az etno-szimfonikus műfaj aktív művelőjének és a fentebb említett vendégelőadóknak köszönhetően nem szokványos szimfonikus koncertben lesz részünk!

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!