Mocktail és vacsora Steiner Kristóffal és Winkler Nórával
Steiner Kristóf egyedülálló módon látja az életet: szabad, önazonos, őszinte, és szerelmével, Nimrod Dagannal a világ több pontján is otthon vannak. Néhány évvel ezelőtt elhatározták, hogy változtatnak életükön, és egy görög faluba költöznek, hogy egyszerű, természetközeli életet éljenek. Saját zöldséget termesztenek, saját növényi -alapú ételeket főznek, és igyekeznek minél több dolgot kézzel elkészíteni. Kristóf ezzel a elmélyült, tudatos életmód egyik szószólójává vált. Erről is beszélgetnek május 28-án Winkler Nórával a Crowne Plaza Budapest Out of Office sorozatában, ahol Kristóf két olyan ételt is bemutat, melyeket a szálloda Axis Café & Lounge éttermében egy egész hónapig meg lehet majd kóstolni:
- Kétszemélyes közel-keleti tál: darabos hummusz “masabacha”, ‘mutabal’ padlizsánkrém tahinivel, muhammara sült paprikakrém, tabouleh saláta quinoával, édes krumplichips zatárral és tofu-shwarma pitával
- Vegán csirkepaprikás tofu-tejföllel
Akárcsak a vendégségben, ahol a konyhapult mellett zajlanak a legjobb beszélgetések, Pataki Ági, Tomán Szabina, Szűcs Péter és Litkai Gergely után Winkler Nóra a hazai társasági élet egy újabb izgalmas figurájával ül az Axis Café & Lounge bárjának asztalához. A beszélgetés 19:00 órakor kezdődik; a jegyek egy mocktailt vagy koktélt tartalmaznak. A beszélgetés előtt 18:00 órakor lehet vacsorázni; a vacsorajegyek az ételek és koktél mellett tartalmazzák a belépést a beszélgetésre.
Koktélok:
BUDAPEST MULE
Sárgabarack pálinka, lime, gyömbérszirup, gyömbérsör
STRAWBERRY-LAVENDER MEZCAL
Mezcal, eper szirup, levendula szirup, tonik
Alkoholmentes koktél:
CHERRY DREAM
Alkoholmentes gin, grenadine, lime, tonik
Ételek:
Előétel
- Füstölt padlizsán fehérbab-krémmel, kovászos kenyérrel és sült erdei gombákkal
- Grillezett,, gomolyasajt” cékla carpaccioval, karamellizált dióval, bébi zöldekkel és pekándióöntettel
- Hagyományos magyar gulyásleves csipetkével
- Sült gyökérzöldség leves, zellersalsával és ropogós zsályával
- Spenót- és sütőtöksaláta, pácolt lilahagymával és kókuszos dresszinggel
- Kétszemélyes közel-keleti tál: darabos hummusz “masabacha”, ‘mutabal’ padlizsánkrém tahinivel, muhammara sült paprikakrém, tabouleh saláta quinoával, édes krumplichips zatárral és tofu-shwarma pitával
Főétel
- Quinoasaláta avokádóval, pácolt répával, sült csicseriborsóval és kesudióval
- csirke
- lazac
- vegán csirke
- Strozzapreti vaddisznóraguval, bébi spenóttal és pecorino sajttal
- Vörösboros marhapofa paszternákpürével és zöldségchipssel
- Pankómorzsás rántott sertésszűzpecsenye burgonyapürével és tejfölös uborkasalátával / - házi savanyúsággal
- Marhaburger házi zsemlében cheddar sajttal, baconnel, triplán sült chips-szel és káposztasalátával
- Falafel tahinimártogatóssal és citrommal
- Vegán csirkepaprikás tofu-tejföllel
Cím: Axis Café & Lounge, Crowne Plaza Budapest, Váci út 1-3., Budapest 1062