RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Őszintén mesélek - beszélgetés Feldmár Andrással

Őszintén mesélek - beszélgetés Feldmár Andrással

Beszélgetés Feldmár Andrással az Őszinteségről, A cudar édesanyákról és a mesék erejéről az új könyvei kapcsán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 22. szombat, 18:00

HVG Extra Pszichológia Szalon
Őszintén mesélek - beszélgetés Feldmár Andrással

„Az igazi beszélgetés az, amiben az igazság megmutatja magát. Egy jó dialógus szeretettel teli, amiben se a másik nem tudja, mi a tuti, se én, de közöttünk, ha jóindulatúak és őszinték vagyunk, megjelenik az igazság. Nagy élmény.”
„Azért olyan vonzók a mesék, mert rezonálnak nagyon elemi közös élményeinkkel, mindennapi életünkkel, a gyerek életével, a felnőtt életével"

Beszélgetés Feldmár Andrással az Őszinteségről, A cudar édesanyákról és a mesék erejéről az új könyvei kapcsán.

https://hvgkonyvek.hu/konyv/oszinteseg
https://hvgkonyvek.hu/konyv/a-cudar-edesanya

Időpont: 2019. június 22., 18:00
Helyszín: DEBRECENI EGYETEM
In Vitro Diagnosztikai Tömb előadó
4032 Debrecen, Nagyerdei krt. 98., fsz.

*A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható, és minden látogatónkat megajándékozunk egy HVG Extra Pszichológia Teszt magazinnal.
* Könyvenként egy jegy használható fel.



Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

Ajánló


Az a zenekar, amelyet Kobayashi Ken-Ichiro életében először vezényelt szülőhazája határain kívül, az a budapesti MÁV Szimfonikus Zenekar volt. 2024.…

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!