RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


OPERETT MŰSOR - Oszvald Marikával

OPERETT MŰSOR - Oszvald Marikával

A műsor a Pesti Vigadót idéző fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik majd meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A népszerű sztárok közül fellép Bálint Csaba tenor, valamint Oszvald Marika szubrett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operett énekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Láthatjuk majd Birinyi Mónika szubrettet, aki bájával és csodás hangjával ellágyítja a közönség szívét.

A műsor a Pesti Vigadót idéző fényűző díszletek előtt,- ahol rózsák és orchideák özöne ékesíti a színpadot-, a hagyományos operett világa elevenedik majd meg. Az „Orfeum Vándorszínpad” név mára már fogalom és garancia is egyben, mely a mindennapok gondját feledtető estre invitálja a nagyérdeműt.

A műsor időtartama: kb. 60 perc

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!