RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Opera StandUP

Opera StandUP

Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 19:00

OPERA STANDUP             
Pót előadás

A 2020. 03.03-én, 04.19-én, 05. 24-én 09. 26-án az Up rendezvénytérben elmaradt előadások helyett 2020. 09. 26-án 19 órakor az Ifjúsági házban várjuk Önöket szeretettel.

Opera pátosz és mikrofon nélkül, kivételes hangokkal és sok humorral.
A FareMido Operatársulat koncertjén részleteket hallhatnak mások mellett: Mozart, Rossini, Donizetti, Verdi, Bizet, Delibes, Puccini és Erkel operáiból, közben megfejtjük Don Giovanni hódításainak titkát, megtudhatjuk miért a Figaro házassága a legnagyszerűbb opera, kiderül, hogy Georg Lucas nagy valószínűséggel Wagner reinkarnációja, és hogy, mi a közös Maradonaban és Pavarottiban...

De ami a legfontosabb: Katartikus pillanat, amikor egy művészeti alkotásban önmagagunkra ismerünk.
A FareMido Operatársulat tagjai megmutatják, hogy ez az élmény megtörténhet az operaszínpadon is.

közreműködnek:
Fodor Beatrix
Keszei Bori
Mester Viktória
Boncsér Gergely
Köteles Géza
Hábetler András


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!