RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


ŐK2EN - Talk-show Istenes Lászlóval - Vendég: Gundel-Takács Gábor és Fábián László

ŐK2EN - Talk-show Istenes Lászlóval - Vendég: Gundel-Takács Gábor és Fábián László

A sportélet nagyágyúi, Gundel Takács Gábor és Fábián László az ŐK2EN színpadán!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 24. csütörtök, 19:00

Istenes László minden hónapban izgalmas vendégeket lát vendégül a közélet különböző területeiről. A szeptemberi ŐK2EN talk-showban a környezettudatosság került a középpontba, októberben pedig a sporté lesz a főszerep. Kulisszatitkokat tudhatunk meg a sport világából, az olimpikonok életéről, ahogyan az ország egyik legismertebb sportriportere és olimpiai bajnoka megélte. Vidám történeteket és megható, fantasztikus sportsikereket ismerhetnek meg vendégeink a világ legjobb sportolóiról az ŐK2EN színpadán Gundel Takács Gáborral és Fábián László olimpiai bajnok öttusázóval. 

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!