RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ocsovay Damján Trió

Ocsovay Damján Trió

A zongoristaként, énekesként és zeneszerzőként is aktív Ocsovay Damján jelenleg a MÖRK és számos további hazai együttes tagja. 2021-ben alapított triójában két zenésztársa Heilig Tamás (Punnany Massif) és Boros Levente (Amoeba), a hazai underground és hip-hop-színtér keresett résztvevői.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 20:00

Repertoárjuk főként saját szerzeményekből, illetve feldolgozásokból áll. Egyedi zenei stílusuk különféle irányzatokból, műfajokból táplálkozik. Alappillérként a jazz harmóniavilága szolgál, amelyet hip-hopos, funkos, indie-s, olykor meglepő elemek, érdekes zenei fordulatok tarkítanak, mindezt lendületes groove-okra ültetik. A zenélés élményét számukra az együttjátékban rejlő energiák teljesítik ki.

Közreműködik:

Ocsovay Damján - bilentyűs hangszerek, ének
Heilig Tamás - basszusgitár
Boros Levente - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!