RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Nyolcszemközt Mendelssohnnal

Nyolcszemközt Mendelssohnnal

A 2016-ban egy inspiráló élményt nyújtó, közös koncert után alakult zongorás trió egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Koncertjükön elsőként a Mendelssohn életének egyik különösen boldog és kiegyensúlyozott időszakában született d-moll trióját játsszák.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 13. kedd, 20:00

NYOLCSZEMKÖZT MENDELSSOHNNAL
2019. augusztus 13. kedd, Sárospatak
20:00 Református Kollégium, Imaterem
 
AUER TRIÓ
Kováts Péter – hegedű
Varga István – cselló
Fülei Balázs – zongora
Közreműködik: Hegedűs D. Géza színművész
 
F. Mendelssohn: d-moll trió, Op. 49
– szünet –
F. Mendelssohn: c-moll trió, Op. 66
 
A 2016-ban egy inspiráló élményt nyújtó, közös koncert után alakult zongorás trió egyre nagyobb népszerűségnek örvend. A hazai koncertpódiumok, az Auer Fesztivál visszatérő vendége, de Rómában és Varsóban is adtak már önálló estet.
 
Koncertjükön elsőként a Mendelssohn életének egyik különösen boldog és kiegyensúlyozott időszakában született d-moll trióját játsszák.

Szünet után a nővérének ajánlott második zongora-trió hangzik el, melynek komponálása idején a zeneszerző kivonja magát a zenei életből, visszavonultan él családjával.

Az est Hegedűs D. Géza közreműködésével válik különlegessé, aki Mendelssohn családtagjainak szánt, koncertekről, utazásról, vagy éppen a gyerekeiről szóló igen szellemes, derűs beszámolóit szólaltatja meg.

Ajánlatunk


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!