RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Nyitókoncert – NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR Sztárvendég: DANIEL LOZAKOVICH hegedűművész

Nyitókoncert – NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR Sztárvendég: DANIEL LOZAKOVICH hegedűművész

Daniel Lozakovich a 2023-as nyár Nyitókoncertjének vendége lesz a Margitszigeten. Fenséges muzsikálása teszi majd igazán varázslatossá a koncertet, melyet évről-évre a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral közösen álmodunk meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 2. péntek, 20:00

Nyitókoncert – NEMZETI FILHARMONIKUS ZENEKAR
Sztárvendég: DANIEL LOZAKOVICH hegedűművész
(esőnap: június 3.)

Karmester: Káli Gábor

Pazar hegedűs, ragyogó zenei tehetség! A csodagyerek csodafelnőtté vált!

A hazai közönség csodagyerekként ismerte meg Daniel Lozakovich hegedűművészt. Azóta kétségtelenül felnőtt, játéka minden részletre kiterjedően kidolgozott lett. Azt érezzük Lozakovich karakter- és stílusértelmezésében elmélyült, kiegyensúlyozott, mindenfajta túlzástól mentes játékát hallva, hogy valami földöntúli csodában van részünk. Gyönyörűség hallgatni, van benne valami kerekség, megbonthatatlanság!

Daniel Lozakovich a 2023-as nyár Nyitókoncertjének vendége lesz a Margitszigeten. Fenséges muzsikálása teszi majd igazán varázslatossá a koncertet, melyet évről-évre a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral közösen álmodunk meg. Hazánk legrangosabb szimfonikus együttesének különleges műsorát a következő évben egy igazi virtuózzal állítjuk színpadra. Az estén felcsendül majd Dohnányi Ernő Ünnepi Nyitány című műve is, melyet Budapest tiszteletére írt.

Így köszöntjük a Margitszigeti Színházban a 150 éves fővárost!

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!