RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Nyárköszöntő dallamok - Forrás Kórus Egyesület

Nyárköszöntő dallamok - Forrás Kórus Egyesület

Művészetek Háza Gödöllő
Helyszín: Színházterem
Esemény kezdése: 2024. 06. 27. (csütörtök) 19.00

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 27. csütörtök, 19:00

 

Nyárköszöntő dallamok"

A Gödöllői Forrás Női Kamarakórus és a Török Ignác Gimnázium kórusainak évadzáró koncertje
Az idén 9 éves gödöllői nőikar évadzáró koncertjén -a zenetörténeti sokszínűség jegyében - betekintést nyerhet a hallgatóság különböző zenei stílusok és korok zenei világába. A "Nyárköszöntő dallamok" koncert műsora színes és változatos palettát mutat: egyházi zenétől a könnyűzenén át , a madrigáloktól a népdalfeldolgozásokig hallhat kórus muzsikát a közönség .
Az énekkar tagjai gödöllői pedagógusok és nem pedagógusok, képzett és amatőr kórustagok, zeneszerető édesanyák, akik örömmel énekelnek együtt itthon Gödöllőn, de többször látogatnak el határon túli testvérvárosokban és kórusfesztiválokra. A műsorban vendégként fellépnek a Török Ignác Gimnázium Kórusa és a TIG Essence kórus is, az évadban tanult darabjaik válogatásával. Mindegyik együttes vezetője Táp ai Dóra karvezető, zenepedagógus, zongorán kísér: Horváth Judit.
 
A változtatás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


Erkel Ferenc BÁNK BÁN Opera három felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal A produkció szövege és zenei anyaga a mű ős- és baritonváltozatának felhasználásával jött létre.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

DESH tündérmesébe illő története a magyar zeneipar egyik legizgalmasabb színfoltja, aki a Tokaj-hegyaljai Szüreti Napok keretében, 2024. október 4-én, a…

Budafoki Dohnányi Zenekar Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa Ildikó) vezényel: Hollerung Gábor

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!