RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Nyári Károly "Ez majdnem szerelem volt" koncert

Nyári Károly "Ez majdnem szerelem volt" koncert

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája Siófokon a Balaton legnagyobb szabadtéri színpadán köszönti különleges koncertjével az igényes zenét kedvelő közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 21:00

NYÁRI KÁROLY
„Ez majdnem szerelem volt"
koncert

Esőnap: 2020.08.16

Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája Siófokon a Balaton legnagyobb szabadtéri színpadán köszönti különleges koncertjével az igényes zenét kedvelő közönséget.

A gazdag zenei fantázia jegyében fogant koncerten az előadó legszebb és legkedveltebb saját dalai mellett, a legnagyobb magyar legendák, mint Cserháti Zsuzsa, Máté Péter, Szécsi Pál… örökérvényű slágerei lesznek hallhatóak. A különleges koncerten igazi hamisítatlan "Nyári" érzelmekkel teli, forró hangulatot ígér a művész a kiváló zenészekből álló zenekara közreműködésével.
A meghívott sztárfellépők Nyári Aliz és Nyári Edit, akikkel egyedülálló duett dalokkal kápráztatják el a közönséget, önfeledt szórakozást nyújtva.

Legyen részese a nyár legexkluzívabb balatoni koncertjének!

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!