RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


NT Live Mary Shelley: Frankenstein I.

NT Live Mary Shelley: Frankenstein I.

A londoni National Theatre előadása felvételről, 120 perc, 2010

Angol nyelven, angol és magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 13. csütörtök, 19:00

Rendező: Danny Boyle

Frankenstein: Johny Lee Miller

Teremtmény: Benedict Cumberbatch

Frankenstein doktor zavarodott Teremtménye egy ellenséges világban találja magát. Miután bármerre is megy, kegyetlenséggel találkozik, az elhagyatott Teremtmény kétségbeesésében elhatározza, hogy bosszút áll teremtőjén akinek rémisztő alkut ajánl.

A tudomány felelősségének, a szülői gondatlanság, a tudati fejlődés és a Jó és Gonosz természete mind benne foglaltatnak ebben a rendkívül izgalmas és mélyen felkavaró, klasszikus gótikus mesében.

A látomásszerű darab végig teltházzal futott a National Theatre színházi évadában, a páratlan színészi játék és rendkívül erős vizualitás több díjat is hozott a produkciónak. A két színész felváltva játssza Victor Frankenstein és a Teremtmény szerepét, ennek megfelelően az Urániában és világszerte a többi közvetítésben résztvevő filmszínházban is két alkalommal, mindkét szereposztással látható lesz az előadás.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!