RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES

NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES

Bár Nevesincs királyfi még zsenge gyermekkorát éli, a környéken lévő királyságok uralkodói számtalan festményt küldenek leánykáikról, hogy ha majd eljön a nősülés ideje, az ő szépséges hercegnőjüket válassza feleségül...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 24. csütörtök, 10:00

NEVESINCS KIRÁLYFI FELESÉGET KERES
a Kerek Perec Társulat interaktív mesejátéka                         

Bár Nevesincs királyfi még zsenge gyermekkorát éli, a környéken lévő királyságok uralkodói számtalan festményt küldenek leánykáikról, hogy ha majd eljön a nősülés ideje, az ő szépséges hercegnőjüket válassza feleségül. Sajnos a kis királyfinak a szívét eddig nem dobogtatta meg sem Almamelléki Rezidencia, sem Cókmók király lánya, de még Klepencia királykisasszony sem, a többiekről nem is beszélve. Nevesincs királyfi dajkája és nevelőnője azonban nem adja fel, megpróbálják megkeresni a megfelelő párt a királyfinak. De milyen is legyen a leendő feleség? Legyen okos, tudjon táncolni, számolni, és ha kell, még a sárkánytól se riadjon vissza. A nevelőnő és a dajka olyan próbák elé állítják a jelentkezőket, akik közül a legügyesebb hercegnő végül elnyeri méltó jutalmát. Persze, csak ha már felnőtt!

Szereplők: Dékány Ágnes és Csizmadia Gabi bábszínészek és a nézők közül kikerülő gyerekek, hiszen ki más játszhatná el a királyfit és a próbákat kiálló hercegnőket, mint ők.

Ajánlatunk


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Ajánló


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!