RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Nesama - Dart Társulat

Nesama - Dart Társulat

„A nézők a bőrükön fogják érezni a táncosok lelkét.” (Varga Kinga)
English-friendly performance
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:00

A Nesama az emberi életerőnk, vágyaink, ösztönös igényeink körüli utazásunk. Ezek a szükségletek minden élő szervezet születésétől kezdve teljesülésre várnak. Csillapíthatatlan életvágyunk, hajtóerőnk, vagy pusztán hedonista vágyaink ezek…? Mi történik, amikor ezek a vágyak kitörnek uralkodóképessünk alól, kielégülnek, vagy nem teljesülnek…?

„A nézők a bőrükön fogják érezni a táncosok lelkét. Elemi mozgás, merész interakciók és a legvagányabb táncművészek fogják garantálni az est felejthetetlen élményét.” (Varga Kinga)

Előadók: Feicht Zoltán, Kiss Tamás, Hortobágyi Brigitta, Hannah Eden
Jelmez: Napsugár von Bittera
Konzulens: Verő Tamás
Producer: Krajcsik Zsolt
Zene: Rona Geffen (IL), montázs
Operatőr: Gábor András
Rendezőasszisztens: Winter Hanna (London)
Koreográfus: Varga Kinga

Az előadás időtartama 50 perc.
14 éven felülieknek ajánljuk.

Támogatók: Emberi Erőforrások Minisztériuma, Heti Tv

A DART Társulat  – korábbi nevén DanceArt – egy folyamatosan alkotó kortárs táncegyüttes, amit 2013-ban Varga Kinga hívott életre. Tagjainak célja, hogy szerteágazó hazai és nemzetközi alkotókkal fenntartott jó szakmai kapcsolataik segítségével, olyan új formátumú produkciókat hozzanak létre, melyek a magyar és külföldi táncélet alkotói és nézői számára is egyaránt szórakoztatóak, aktuálisak és figyelemfelkeltőek. A társulat az elmúlt időben nagy figyelmet kapott, hiszen rettentő gyorsan nőtte ki magát, belföldön és külföldön egyaránt. Nemzetközi összetétele, és az innovatív technológiák melletti elköteleződése teszi egyedülállóvá a társulatot.

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!