RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Náray Erika és zenekara - Ya ba ye - válogatás Ofra Haza dalaiból

Náray Erika és zenekara - Ya ba ye - válogatás Ofra Haza dalaiból

Náray Erika és zenekara
Ya ba ye - válogatás Ofra Haza dalaiból
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 27. csütörtök, 19:00

Ofra Haza izraeli énekesnő, aki fájdalmasan fiatalon, 43 éves korában halt meg, óriási életművet hagyott maga után. Megmerítkezett a pop, a népzene, a jazz és világzene műfajában is. A hazai közönség az MTV-n játszott klipjei alapján ismerheti, illetve az Egyiptom hercege című animációs filmből, ahol Mózes anyjának szerepét 18 nyelven énekelte fel, köztük magyarul is. A Zsidó Művészeti Napok keretén belül bemutatott, OFRA HAZA A KELET MADONNÁJA c. darabban elhangzott 12 ikonikus dal, koncert formájában is élvezhető, a csodálatos hangszerelésnek és 5 kiváló muzsikusnak, valamint Náray Erika előadásának köszönhetően.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!