RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Musical Villamos - Élő online musical műsor Szegedről 14:00-15:00 h
2

Musical Villamos - Élő online musical műsor Szegedről 14:00-15:00 h

2021. április 25-én a Szegedi Nemzeti Színház két művésze lesz a vendégünk!

Musical Villamos - 50 perces Élő online musical műsor Szegedről

Aktuális előadásokAz Ingyenes műsort ezen jegyek megvásárlásával tudja támogatni. Az 50 perces műsor ingyenesen megtekinthető a Musical Villamos oldalán. A villamos a jelenlegi járványhelyzetben nem tud utasokat szállítani!

Garantált ajándékot adunk Önnek a támogatása mellé!

 

Támogatás   450: dedikált Musical Villamos fotó + kis meglepetés

Támogatás   2.000: dedikált Musical Villamos fotó + Musical Villamos ajándékok (pl.: toll, hűtőmágnes + meglepetés)

Támogatás   5.000: dedikált Musical Villamos fotó + Musical Villamos ajándékcsomag (pl.: naptár, toll, hűtőmágnes, maszk + meglepetés)

Támogatás 10.000: VIP ülőhely egy szabadon választott villamosra 1 fő részére (ha már a rendezvényeket érintő korlátozások már nem lesznek érvényben) + Musical Villamos ajándékcsomag  (pl.: naptár, toll, hűtőmágnes, maszk + cd + meglepetés)

‼ A VIP utazás bármely villamosra felhasználható, előzetes egyeztetés után, amikor a rendezvényeket érintő korlátozás nem lesz érvényben, és utasokat is tudunk szállítani ‼

Fontos: Az ajándékok a jegyvásárláskor megadott névre és postai címre kerülnek kiküldésére az esemény utáni héten. 

Ágoston Katalin

A Miskolci Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti Intézetében magánénektanár, ének- és kamaraművész diplomát szerzett. Később ennek egyetemi kiegészítőjét is elvégezte, szintén Miskolcon.

Közben az útja Budapestre vitte, a Budapesti Operettszínház operettakadémistája, majd énekkari tagja lett. 2011 nyarán szerencsét próbált a Centrál Színház egyik meghallgatásán és a társulat tagja lett. 2018-tól a Szegedi Nemzeti Színház tagja, de a A My Fair Lady és a Ma este megbukunk előadásokban továbbra is játszott és remélhetőleg a vírushelyzet után is láthatjuk a Centrál Színházban. A szegedi közönség szeretettel fogadta. A Mágnás Miskában - Marcsaként és a Valahol Európában c. darabban mint Suhanc fantasztikus alakítását ajánljuk mindenkinek. 2021 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő West Side Storyban (Rendező: Alföldi Róbert) alakítja Maria-t a csillagtető alatt.

Károlyi Krisztián

2004-2010 között a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumban tanult. 2010-2011 között számítástechnikai szoftverüzemeltető képesítést szerzett.

2013-2016 között a Pesti Magyar Színiakadémia tanulója volt, Lengyel Ferenc osztályában. 2016-tól játszott a Pesti Magyar Színházban, a Vígszínházban és a PS Produkció előadásaiban. 2019-től a Szegedi Nemzeti Színház tagja. Ő is szerepelt a Valahol Európában c. darabban, valamint szerepet kapott A Padlás musicalben, amelyben a Rádióst alakítja. A vírushelyzet miatt sajnos a darab nem lett közönség előtt bemutatva, de a körülmények rendeződése után közönség előtt is bemutatásra kerül. Mi már nagyon várjuk!