RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Műsorunkban részleteket láthatnak többek között a: Hello, Dolly!, Édes Charity, Csókos asszony, Sztárcsinálók, Mágnás Miska, Kabaré, Mozart!, Padlás, Bál a Savoyban, Mária főhadnagy, Bob herceg, Fekete Péter című zenés darabokból!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 31. péntek, 18:00

Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Zenés Gála

Óévbúcsúztató műsorunkban fellépnek többek között:
Talamba Ütőegyüttes, Cantemus Gyermekkar és a nyíregyházi teátrum társulatának tagjai.

Az est résztvevőit vendégül látjuk egy pohár alkoholos/alkoholmentes pezsgőre!

Felhívjuk kedves Nézőink figyelmét, hogy a Móricz Zsigmond Színház Szilveszteri Gálaműsor színházjegyeihez lehetőség van az előadást követően a Szindbád Kortárs Magyar Bisztróba (4400 Nyíregyháza, Színház u. 2.) szóló vacsorajegy vásárlására is, a kombinált jegyek személyesen a Színház jegyirodájában és a Szindbádban érhetőek el.

Ajánlatunk


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus, kamarazenei átiratban, két vokalista, zongora, hegedű, cselló és fuvola kíséretével.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!