RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Molnár Imre 80

Molnár Imre 80

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Molnár Imre bőrműves iparművész jubileumi kiállítása

A művész a magyar bőrművesség, bőrművészet élő klasszikusa, aki szinte egyedüliként tágította folyamatosan a bőr művészi alkalmazási lehetőségeit. Mesteremberből művésszé válva immár több mint fél évszázada készít díszoklevelet bőrtokkal, bibliofil bőrkötésű könyveket és könyvtokot, bőrintarziával, domborítással, aranyozással, bőr váll- és kézitáskát, tarisznyát, övet és lábbelit, eljutva a nyakékek világáig, hogy aztán mindezt megtetézze összetett technikájú faliképeivel. Autonóm motívumvilága erőteljesen épül ősi forrásokra, anyagokra, népművészeti kutatásaira. Éppúgy alkotótársa ruhatervezőknek, mint ahogy megvalósítója saját látomásainak, terveinek. A bőr szépsége uralkodik tárgyain, amit fokoz az anyag megmunkálása során, miközben fontossá válik a gondolat. Művei jelentős külföldi gyűjteményeknek is megbecsült darabjai. Alkotóművészeti tevékenysége mellett jeles oktatója szakterületének. A Magyar Művészeti Akadémia levelező tagja. A 80 éves művész életmű kiállítása – szó szerint – egyedülálló művek tárlata.

Feledy Balázs

Szervező: MMA Iparművészeti és Tervezőművészeti Tagozat

***

VÁLTSON ÉVES KIÁLLÍTÁSBÉRLETET! 

A kártya egy egész éven át élményekkel ajándékozza meg tulajdonosát! A Pesti Vigadó éves kiállításbérlete korlátlan számú belépést biztosít az aktuálisan látogatható valamennyi kiállításra és a teljes műemléki épület látogatható tereibe. 

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!