RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Molnár Ferenc - AZ IBOLYA - Komédia Egy Felvonásban

Molnár Ferenc - AZ IBOLYA - Komédia Egy Felvonásban

Molnár Ferenc komédiája a színházon belüli munkálatokról és különös személyiség jegyekről. "Színház a Színházban" Műfaj!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 13. szombat, 18:00

A neves színház igazgatója ideges a sok színésznő jelölttől, akik egyfolytában jelentkeznek a színházhoz, és mindegyik "...azt hiszi, hogy ezen a pályán csak szerelemmel lehet karriert csinálni...". Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve az igazgató szolgának adja ki magát és a zeneszerző fogadja a jelentkezőket. Ekkor érkezik meg a mindenki szívébe belopódzó, egyszerű és szókimondó selmeci "segéd szubrett", Ilonka... Vajon erre, hogyan reagál a szigorú igazgató úr..

DRAMATURG - RENDEZŐ: Lukács Kálmán

SZEREPLŐK:

Tímár Zoé

Száraz Alex

Susanits Andrea

Görbicz Réka

Füzi Andrea

Edomwonyi Luca

Varga Noémi

Lukács Kálmán

Ajánlatunk


Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Mosonmagyaróvárra!

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!