RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Molnár Dixieland Band | Kettős Jubileum

Molnár Dixieland Band | Kettős Jubileum

A szegedi Molnár Dixieland Band 1964-ben alakult, azóta folyamatosan koncerteznek belföldön és külföldön egyaránt. Az együttes 2019-ben lesz 55 éves, az alapító zenekar vezető Dr. Molnár Gyula 2019 januárjában ünnepli 75. születésnapját, így az együttes kétszeresen jubilál.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. február 8. péntek, 19:00

Az élettelteli, örömérzést és vidámságot sugárzó stílusáról ismert zenekar a kettős jubileumról két gálakoncerttel emlékezik meg. Szegeden a Nemzeti Színházban 2019. január 21-én, Budapesten 2019. február 8-án.

A koncert vendégművészei:

Illényi Katica (hegedű),

Berki Tamás (ének),

és Lázár István (trombita).

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!