RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Molnár Csaba: DEKAMERON

Molnár Csaba: DEKAMERON

Molnár Csaba legújabb alkotásában saját ösztönös, vizuális és auditív képeit felszabadított formában azonosítja Boccaccio Dekameronjának érzéki és szerkezeti világával.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. november 11. szerda, 20:00

Arra törekszik, hogy egy olyan szerény és nagyravágyó stílusban rendezze össze képeit emberekről, történetekről, amelyben ítélkezés nélkül alkothat sajátos dinamikát a komikus, a tragikus, a közönséges, a szent, a bűnös, az erényes és a hősi.

Molnár Csaba a Budapest Táncművészeti Szakközépiskola elvégzése után 2007-től a P.A.R.T.S.-ban folytatta tanulmányait. Táncolt Angelus Iván, Bakó Tamás, Gál Eszter, Hód Adrienn, Hámor József, Wally Cardona, Dawid Hernandez, Mia Lawrance koreográfiáiban. A kétéves képzési ciklus elvégzése után 2008-ban két évre az olasz Virgilio Sieni táncegyütteséhez csatlakozott. Saját koreográfiákkal 2003 óta jelentkezik. A Műhely Alapítvány meghívására az Inspiráció est meghívott koreográfusa volt 2003-ban és 2008-ban. 2003-tól táncol Hód Adrienn munkáiban, eleinte az OFF Társulat, később a HODWORKS keretében. Alapító tagja a BLOOM! nemzetközi alkotóközösségnek (melynek City! című előadása 2011-ben Lábán Rudolf díjat nyert), a Budapest Kortárstánc Főiskola vendégtanára, kortárstáncot, repertoárt és kompozíciót tanít.

A Trafó programján két másik darabban is szerepel társalkotóként: a Nyúzzatok meg és a Hodworks: Pirkad című előadásokban.


Rendező: Molnár Csaba
Alkotók: Cuhorka Emese, Dányi Viktória, Molnár Csaba, Marco Torrice

Ajánlatunk


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

Ajánló


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt,…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!