RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


MILLENÁRIS NAPKÖZIS TÁBOR - 6. TURNUS - 2020.08.10-08.14.

MILLENÁRIS NAPKÖZIS TÁBOR - 6. TURNUS - 2020.08.10-08.14.

Tarts velünk idén nyáron!
A Millenáris Park zöld sziget a város közepén. Tóparttal és ligettel, játékkal és mozgással, kézműveskedéssel és az alkotás örömével várjuk a gyermekeket. Bepillantunk a robotok világába, hulladékból hasznos holmikat kreálunk, ping-pongozunk, és saját készítésű sárkányokat is eregetünk majd a parkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 10. hétfő, 9:00

MILLENÁRIS NAPKÖZIS TÁBOR

Tarts velünk idén nyáron!
A Millenáris Park zöld sziget a város közepén. Tóparttal és ligettel, játékkal és mozgással, kézműveskedéssel és az alkotás örömével várjuk a gyermekeket. Bepillantunk a robotok világába, hulladékból hasznos holmikat kreálunk, ping-pongozunk, és saját készítésű sárkányokat is eregetünk majd a parkban.

Amit kínálunk: minőségi élmény 6-13 éves gyerekeknek. A kiscsoportos, maximum 15 fős turnusokat a jelentkezések függvényében indítjuk el.

·        Korcsoport: 6-13 éves gyerekek

·        A Millenáris Napközis Táborok hétfőtől-péntekig tartanak 9-16 óráig, 7 turnusban, 35 napon keresztül.

·        Reggeli és esti gyermek ügyelettel várunk (07:30 - 9:00 és 16:00 - 17:30 között) a város tömegközlekedéssel és autóval is egyik legjobban megközelíthető pontján.

·        Mélygarázsunkban kényelmesen és (minden tábori napon 1-1 órát) ingyenesen parkolhatsz érkezéskor és távozáskor. 

TÁBORI TURNUSOK:

3. TURNUS - 2020.07.20-07.24.

4. TURNUS - 2020.07.27-07.31.

5. TURNUS - 2020.08.03-08.07.

6. TURNUS - 2020.08.10-08.14.

7. TURNUS - 2020.08.24-08.28.

FONTOS INFORMÁCIÓ! A táborba való jelentkezés csak a regisztrációs lap kitöltésével érvényes.
Az online jelentkezési lap alábbi linken érhető el.

A jelentkezőknek a regisztrációs űrlap kitöltése után a tábor kezdés előtti péntekig küldjük ki a táborral kapcsolatos részletes információkat.

COVID19 TÁJÉKOZTATÁS: 

A Millenáris fokozattan figyel a járványügyi előírások betartására, ám jelen helyzetben a szülők és gyermekek együttműködése is elengedhetetlen a biztonságos táboroztatáshoz. A táborban csak egészséges gyermekeket fogadunk!

A tábor helye: Millenáris D Csarnok és a Millenáris Park területe

JEGYTÍPUSOK:

TÁBOR BÉRLET: 

Ez a díj a tábori részvételi díj, mely a tábor az 5 napjára érvényes.

Testvér kedvezmény: A kedvezmény legalább 2 érvényes és befizetett tábori jelentkezés esetén érvényes!

Ez a kedvezmény az egy családból egy turnusban részt vevő (befizetett, és regisztrált) összes gyerekre, fejenként érvényes kedvezmény. A kedvezmény csak a tábor részvételi díjára vonatkozik!

MENZA BÉRLETEK:

A Menza bérletek napi háromszori étkezést biztosítanak a táborok 5 napjára.

A tábor szervezője: 
Millenáris Tudományos Kulturális Nonprofit Kft. 1024 Budapest Kis Rókus u. 16-20. 
Adósz.: 20644633-2-41, Cjsz.: 01-09-89-5196

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek. Tervének többek között az is akadálya, hogy Janie férje, feltehetőleg erősen gyanakodna, ha felesége egy tízezer fontos bundában állítana haza. A nőügyekben páratlanul találékony Gilbert beindítja a megoldás gépezetét, aminek következtében elképesztő események kezdik gyors ütemben követni egymást.

Ajánló


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!