RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Miklósa Erika: Másképp - Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával

Miklósa Erika: Másképp - Fekete-Kovács Kornéllal és a Modern Art Orchestrával

A világhírű operaénekes, Miklósa Erika Másképp című lemezének anyagát először hallhatja élőben a szekszárdi közönség. Az egyedi koncertprogramban a világjáró, Kossuth-díjas művésznő a szívéhez legközelebb álló áriákból és dalokból válogat, míg Fekete-Kovács Kornél saját szerzeményeiből és hangszereléseiből mutat be darabokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 6. csütörtök, 19:00

 A koncert klasszikus kalandozás a jazz, az opera és operett - a két előadó igen erőteljes és rendkívül magával ragadó világában. Átiratok, különlegességek, meglepetések Bernsteintől Cole Porterig, Rossinitől Gershwinig a Modern Art Orchestra kitűnő zenészeinek kíséretében.

"Keresem az új dolgokat, az meg pláne motivál, hogy mások mondják, meg kellene próbálnod a jazzt. Egyszerűen vonzanak ezek a lehetőségek. Feltöltenek, belépek új világokba, és jól érzem ott is magam. A Másképp című lemez voltaképpen az én szenvedélyeimről szól. Akár Piaf-sanzont, akár Piazzola-tangót és Cole Porter-jazzt, akár a Carmenből a Habanerát éneklem. Nálam a szenvedély és a bátorság amúgy is összeér."

(Miklósa Erika a Másképp című lemezről)

Szólista: Miklósa Erika
Zenekarvezető, karmester: Fekete-Kovács Kornél
Közreműködik: Modern Art Orchestra

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!