RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Aktuális előadások



A mesés túra igazi családi program: séta és mese az erődben, parkban, patak-parton, miközben közösen oldunk meg feladatokat, és rácsodálkozhatunk, hogy akár egy teljes előadás is kikerekedhet egy-két eldobott palackból.

Az egyes séták pontos helyszínei és a találkozópontok meghirdetése kapcsán kérjük figyelje a csokonai15.hu weboldalt és a Csokonai15 közösségi média felületét.

A Mesetúrák soran  dalokkal, történetekkel, közös játékkal fedezzük fel a világot és a Tizenötödik kerület parkjait, kiserdőit és sétaútvonalait.

Szeretettel várjuk a családokat – a legkisebbeket is! (14 éven aluli gyermekek csak felnőtt kísérővel látogathatják a programot.)

A séták időtartama 60 perc.
A pontos helyszínért figyeljék a csokonai15.hu weboldalt
Információ: uszik@csokonai15.hu email címen vagy a +36 1 410 0836 telefonszámon

Amennyiben az időjárás nem teszi lehetővé a program megtartását, a jeggyel rendelkező résztvevőket értesítjük, és a sétát egy későbbi időpontban tartjuk meg.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!