RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


MesélŐk - Családi impró előadás

MesélŐk - Családi impró előadás

A MesélŐk egy zenés, interaktív improvizációs színházi előadás, ami az Itt és Most Társulat saját fejlesztése, módszertani alapjait a drámapedagógia és a mesepszichológia adják.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 10:30

MesélŐk
Családi impró előadás

Mint minden improvizációs színházi előadásunkban, itt is az adott pillanat szüli a helyzeteket, karaktereket. Remek családi élmény, ahol kicsik és nagyok együtt alakítják a színpadi játékot, hiszen a közönséget is bevonjuk a történet szövésébe. Királyfik, királylányok, boszorkányok, manók, sárkányok, beszélő állatok, trollok vagy akár a koponyányi monyók is felbukkanhat az előadásban. Mi sem tudjuk, milyen hősök kerülnek elő, hiszen a színpadon minden Itt és Most történik!

Ajánlatunk


Az egyik legismertebb magyar gyerekszerző, Berg Judit gondozásában és Agócs Írisz rajzaival megjelent Maszat mesesorozat színházi adaptációja, amely 2009 óta az egyik legkedveltebb mese a kisgyermekek körében.

Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így van. A kérdés attól még eleven: be vagyunk-e zárva az anyanyelvünkbe, vagy épp ellenkezőleg: magyarnak lenni nemcsak kollektív neurózis, de kollektív boldogság is.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!