RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Meseautó

Meseautó

A Meseautó, ahogy szeretjük, amilyennek ismerjük – 2020-ra hangolva.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 19:00

Meseautó
Musical comedy
A Magyarock Dalszínház előadása

Vadnay László és Vitéz Miklós dr. Meseautó című filmforgatókönyve alapján

Szűcs János bank-vezérigazgató kiábrándult könnyelmű aranyifjú életéből, és frissen vásárolt sportautójával szabadságra indul. Indulna. Ha nem találkozna Kovács Verával, a bank aznap felvett alkalmazottjával. Szűcs szemet vet a lányra, ezért az autót, mint nyereményt szállíttatja a lány lakására, maga pedig sofőrnek ajánlkozik. A Meseautó című legendás film alapján készült musical comedy-ben helyet kaptak a mára mítosszá vált karakterek éppúgy, mint a jól ismert, szállóigévé vált szófordulatok: „egy a párna, egy a részvény”, „A mint Aladár, l, mint Ladár”, vagy a „Mit sütsz, kis Szűcs?”, és mindezt sodró ritmusú dalok kísérik, miközben fenn az égben az angyalok is vigyáznak ránk! A Meseautó, ahogy szeretjük, amilyennek ismerjük – 2020-ra hangolva.

Főbb szerepekben:
Tihanyi Dániel
Kuczmann Ágnes
Petőcz András
Eszlári Judit
Mészáros Tamás
Krncan Milán
Geiler Csaba
Szabó Dávid

Zenéjét szerezte: Bolba Tamás
A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila

A színdarab az Arany Kotta Szerzői Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Az előadás címadó dala: Márkus Alfréd - Harmath Imre Meseautó, az UMPA Ügynökség és a Hofra Színházi és Irodalmi Ügynökség engedélyével kerül felhasználásra.

Rendező: Háda János
Koreográfus: Bakó Gábor

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!