RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


MEO CULPA x Papp Norbert TIME-LAPSE

MEO CULPA x Papp Norbert TIME-LAPSE

Papp Norbert vizuális képzettársításai különös képzelőerőt és a hétköznapitól távol eső gondolkodásmódot takarnak. Egyéni látásmódú kompozícióinak központi témája mindig az Ember. Magabiztosan tárja elénk az olykor álmokból, olykor pedig a minket körülvevő életből merítkező pillanatokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 28. szombat, 19:00

MΣO CULPA x Papp Norbert: TIME-LAPSE

Egy világító asztal, egy maréknyi homok, néhány tűpontos kézmozdulat és egy improvizatív hangfolyam. A TIME-LAPSE élő homokanimációs live set alkotóinak egymásra reagáló, egymásba fonódó ritmusai és képkockái a gyorsan tovaillanó pillanatok sorában létező, efemer történetként tárul a szemünk elé. MΣO CULPA zenei motívumai az ethnotechno, downtempo, tribal, world music és jazz elemekből építkezve kontúrozza a homokszemekből kirajzolódó formákat, melyek saját képzeletünkben alakulnak tovább egy szubjektív jelentéstartalmú mítosz fragmentumaivá.

Papp Norbert vizuális képzettársításai különös képzelőerőt és a hétköznapitól távol eső gondolkodásmódot takarnak. Egyéni látásmódú kompozícióinak központi témája mindig az Ember. Magabiztosan tárja elénk az olykor álmokból, olykor pedig a minket körülvevő életből merítkező pillanatokat. Képein a klasszikus festészet szabályait és technikáit ötvözi a gondolat és a képzelet szabadságával.

Alkotók: PAPP Norbert, HEIM Roland
Kurátor: KOVÁCS Andrea
Együttműködő partner: Let it Be! art agency

Ajánlatunk


Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül, hogy mi is az a francia rúdugrás...

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


keserves bohózat két részben

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!