RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Megáldjam az autódat? - Winkler Róbert önálló estje

Megáldjam az autódat? - Winkler Róbert önálló estje

Winkler Róbert önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 18. péntek, 19:30

Megáldjam az autódat? - Winkler Róbert önálló estje

 

Azt hiszi, autókat és motorokat tesztelni valami mérhetetlenül idillikus dolog? Nem is tévedhetne nagyobbat. Lehet, hogy egzotikus helyszíneken vezethet érdekes autókat, de korán kell kelni, és egyébként is, ott a legszörnyűbb dolog, ami élő emberre manapság leselkedhet: az ötcsillagos szálloda. És akkor még nem beszéltünk a szakírót üldöző legkülönfélébb autós és motoros szubkultúrákról. Ismerje meg Winkler Róbertet, az embert és családapát. Ha szeretne eggyel kevesebb foglalkozást irigyelni, itt a helye!

 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!