RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Matthieu Nieto (FR): I Came Here to Talk

Matthieu Nieto (FR): I Came Here to Talk

Elmélkedésével buzdít cselekvésre egy fehér férfi: milyen politikai és intim jelentéseket hordoz a társadalmi nem és a faji hovatartozás?
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 19:00

Elmélkedésével buzdít cselekvésre egy fehér férfi: milyen politikai és intim jelentéseket hordoz a társadalmi nem és a faji hovatartozás?

Játék a keretekkel és stílusokkal, ahol az előadó az identitását meghatározó történelmi és kulturális utalásokat vogue és R&B elemekkel festi fel. A koloniális paradigma megdöntésére törekszik azáltal, hogy kimozdítja a normákat és ábrázolásmódokat, melyek testünket egy kultúrákon átívelő testi minta kialakításában gátolják. A színpad fórummá változik - nyitva áll a néző előtt, hogy megossza és elfoglalja a teret Matthieu-vel együtt. Az előadás átértékeli nézőpontjainkat, hogy ezzel is ösztönözze az ellenállás színpompás közösségének pillanatnyi felemelkedését.

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!