RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Máté Péter emlékkoncert

Máté Péter emlékkoncert

2022-ben ünnepelte volna 75. születésnapját Máté Péter, a páratlan tehetségű magyar énekes, zeneszerző, zongorista, aki csodálatra méltó repertoárt hagyott maga után, közel 150 dal szerzője és előadója volt!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 18:00

A legendás előadó dalai most egy koncert keretén belül csendülnek fel! Ezek a melódiák most is minden korosztályban nagy népszerűségnek örvendenek, gyönyörű, szívhez szóló énekhangja halhatatlanná tette őt, és a magyar könnyűzenei élet ikonikus alakjává emelték!

Az emlékkoncert megálmodója, hangszerelője és zenei vezetője Molnár György Lyra-díjas harmonikaművész, aki Koncertzenekarával lép színpadra! A zenésztársak a magyar zenei élet kiemelkedő alakjai:

Körmendi Péter – zongora
Horváth Zoltán – dob
Móré István – basszusgitár
Kiss László – gitár

A koncert meghívott sztárvendégei: Gallusz Nikolett, Abebe Dániel - BEBE

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Kőszegi Imre mindig jó időben van. Decemberben tölti be 80. életévét. És persze zenésztársai mindig számíthatnak kifogástalan lüktetésű kíséretére. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!