RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Magyar Kultúra Napja - Sebestyén Márta, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos - Tizenöt zsoltár

Magyar Kultúra Napja - Sebestyén Márta, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos - Tizenöt zsoltár

A Kaláka alapító tagjai, Gryllus Dániel és Gryllus Vilmos néhány éve Sebestyén Mártával elkészítették a Tizenöt zsoltár című lemezt, melyből később film is készült.
A Zsoltárok könyve az Ószövetség 150 részből álló imádság- és énekgyűjteménye. Az évezredeket túlélő énekeket dolgozta fel a testvérpáros, akik korábban kiadták Pál apostol és A hegyi beszéd című, hasonló lemezeiket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 21. kedd, 19:00

A zsoltárokat Sumonyi Zoltán válogatta a Bibliából és formálta újra. A zenében a zsidó és a keresztény zenei kultúra elemei egyaránt megjelennek, a Gryllus- fivérek stílusában előadva.

A zsoltárok előadásmódja megtartja a versek emelkedettségét, úgy, hogy a jelen hallgatóinak is izgalmas zenei élményt nyújt. A trió a zsoltárokat hangversenytermekben és – a műfajhoz illően – templomokban is előadta, itthon és külföldön egyaránt.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!