RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Magashegyi Underground Szimfonikus Remix Koncert

Magashegyi Underground Szimfonikus Remix Koncert

Az idei nyár egyetlen szimfonikus Magashegyi Underground-koncertje Budapesten a Városmajorban, új dalokkal! A Városmajori Szabadtéri Színpad hangulata már egyszer elvarázsolta a Bocskor Bíborka vezette csapatot, nagy örömmel térnek hát vissza a kedvelt budai színpadra.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 20. szombat, 19:30

A csapat jelenleg negyedik albumán dolgozik, részben Tóth Krisztina szövegeire épülve, részben a hagyományos Magashegyi-recept nyomvonalán haladva, művészet és popzene határán egyensúlyozva. A lemez több dala is itt lesz először hallható, emellett a régi közönségkedvenc Magashegyi-dalok, valamint a korábban nagy sikerrel játszott szimfonikus műsor kötelező darabjai is új hangszerelést kapnak Subicz Gábor jóvoltából.
Közreműködik a Heureka Pop Orchestra

Ajánlatunk


Május 19-én vasárnap Győrszentivánra érkezik Manuel! Élőzenekaros koncertet ad a fiatalok nagy kedvence.

Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!