RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Ludwig & Ludwig - Danubia Zenekar

Ludwig & Ludwig - Danubia Zenekar

A koncert különlegessége elsősorban az, hogy az amerikai Thomas Ludwig zeneszerző-karmester amellett, hogy először jár hazánkban, III. szimfóniájának európai bemutatóját is nálunk tartja. Az atlantai The Ludwig Symphony Orchestra és a Beethoven Kamarazenekar alapító-zeneigazgatójának zeneszerzői munkássága a kamarazenétől a nagy zenekari művekig terjed, beleértve a szimfóniákat, kórus- és versenyműveket, átiratokat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 19. kedd, 19:30

 A Beethoven népszerű nyitánya mellett elhangzó Brahms Kettősversenyt ezúttal egy testvérpár előadásában hallgathatjuk meg. Mező László nemzedékének egyik legkiemelkedőbb muzsikusaként szerzett országos elismerést, amikor 18 évesen elnyerte a Kertész Ottó Emlékverseny első díját. A Los Angelesben élő csellóművész szólistaként és kamarazenészként is ismert, jelenleg a Pacific Symphony Orchestra tagja. Szólópartnere testvére, Mező Péter hegedűművész, a Danubia Zenekar koncertmestere, az Accord Quartet tagja lesz.

Műsor

Beethoven
Coriolan-nyitány, op. 62

Brahms
a-moll kettősverseny, op. 102

szünet

Thomas Ludwig
III. szimfónia - európai bemutató

Ajánlatunk


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!