RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Lotharingiai Ferenctől Yoko Onoig – Tárlatvezetés a Szubjektív c. kiállításban

Lotharingiai Ferenctől Yoko Onoig – Tárlatvezetés a Szubjektív c. kiállításban

Objektív – részrehajlás és elfogultság nélkül Előadó Balla Gabriella művészettörténész, a Kerámia- és üveggyűjtemény munkatársa. Egy múzeumi gyűjtemény gyarapításának  legfontosabb törekvése, hogy érvényesítse  azt a pártatlan, részrehajlás és  elfogultság nélküli érték- és szempontrendszert, amely a személyes érzelmeket, véleményeket elkerülve alakítja a jelen és a jövő számára megőrzendő alkotások kollekcióját.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 16:00

Az előadó a kiállításon látható kerámia- és üvegtárgyak olyan kimagasló értékeire hívja fel a figyelmet, amelyek az alkotások múzeumi gyűjteménybe kerülését indokolták.  A  18. századi barokk fajanszoktól a 21. századi kortárs alkotásokig kerülnek górcső alá a kiállított tárgyak.  

Időtartam: kb. 60 perc

Ajánlatunk


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!