RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/3 - Sunwook Kim (zongora)

LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/3 - Sunwook Kim (zongora)

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy öt zeneműből álló Beethoven-blokk került. A művészi pályája hetedik évtizedét indító sikeres együttes a budapesti és nemzetközi zenei élet egyik kedvencét, Sunwook Kimet várja a Zeneakadémia színpadára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 14. szerda, 19:30

Zeneakadémiai bérlet 5/3  - Fókuszban Beethoven 2/1

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető: Várdai István
Koncertmester: Tfirst Péter
Közreműködik: Sunwook Kim (zongora)

Műsor:

Beethoven: G-dúr zongoraverseny, op. 58
szünet
Beethoven: 7., A-dúr szimfónia, op. 92

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai koncertsorozata közepébe egy öt zeneműből álló Beethoven-blokk került, ami a decemberi hangverseny 2. szimfóniájával indult, és ezen a koncerten a 4. zongoraversennyel és a 7. szimfóniával folytatódik. A művek népszerűségét nem kell ecsetelni, minden idők legtöbbször előadott klasszikus zenei alkotásai közé tartoznak. A művészi pályája hetedik évtizedét indító sikeres együttes a budapesti és nemzetközi zenei élet egyik kedvencét, Sunwook Kimet várja a Zeneakadémia színpadára. Ezúttal nemcsak rendkívüli szólistaerényeit tárja elénk, hanem dirigensi adottságait, művészi elgondolásait is megismerhetjük a Beethoven-szimfónia vezénylésekor.

 

 

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az elegáns londoni szőrmeszalonban Gilbert, a felfuvalkodott társtulajdonos, felesége távollétében, a hódítás reményében nercbundát készül ajándékozni Janienek, az egzotikus szépségnek.…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!