RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Les Champs-Élysées - Micheller Myrtill koncertje

Les Champs-Élysées - Micheller Myrtill koncertje

Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill már négy alkalommal töltötte meg a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermet önálló, egész estés koncertjeivel. Ez alkalommal zenekarával együtt a Zsidó Művészeti Napok közönségének is elhozza a francia gipsy swing fergeteges hangulatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 19:00

LES CHAMPS-ELYSÉES
MYRTILL és a SWINGUISTIQUE

Micheller Myrtill jazz-énekesnő legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing, másnéven gipsy swing stílusú muzsikát játszik. A 10 éves jubileumát ünneplő zenekar kifejezetten a Zsidó Művészeti Napokra összeállított repertoárral készül, a legújabb lemezük közkedvelt dalaiból. Az együttesnek eddig 4 albuma jelent meg, rendkívül kellemes, könnyen befogadható dalokkal, amelyeket a közönség imád. Aranylemez, külföldi és hazai fesztivál meghívások, teltházas Müpa koncertek vannak mögöttük. 2018-ban Artisjus-Előadói díjjal, a Magyarjazz.hu pedig idén Közönségdíjjal ismerte el magas színvonalú, egyedi hangzású dalaikat.  

A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első lemezük, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmazott, egyéni gipsy swing feldolgozásban, Django Reinhardt stílusában. Az album oly nagy sikernek örvendett, hogy alig egy év alatt aranylemez lett. 2013-ban jelent meg a következő lemezük, amelyen a feledésbe merült ötvenes, hatvanas évek magyar nyelvű slágereinek átiratai szerepeltek. Harmadik albumukon a legendás Edith Piaf sanzonjaiból válogattak. A közönség rajongva szereti ma is.

Az idén megjelent negyedik lemez szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz az együttes sajátosan igényes és szórakoztató stílusában.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!