RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


Lélektől lélekig...,s tovább...
2

Lélektől lélekig...,s tovább...

Időutazás verssel és zenével korosztályokon innen s túl..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 8. szerda, 19:00

Kedves Néző!

Ahogy a cím is utal rá, az előadással egyfajta belső utazásra hívunk. Segítségünkre van a mindnyájunkban élő gyermek, “akivel” megtesszük e hosszú utat lélektől lélekig.

Hiszünk a versekben és a mesékben, melyeket előhívhatunk zenével, énekhanggal, mozdulatokkal…

Közös kultúránk, a magyar nyelv alapján tanult gyermek- és népdalok, versek-mesék, táncok, s ezekre “felelnek” a hetvenes-nyolcvanas években született kortárs alkotások, melyekre vagy nézőként, vagy előadóként reflektáltunk akkor, s reflektálunk ma, a mai tudásunkkal, élményanyagunkkal, nyitottságunkkal, esetleg bezártságunkkal… Merünk-e, tudunk-e elindulni lélektől lélekig? Talán az előadással megtalálhatjuk a választ.

Szerkesztő: Molnár Ildikó
Rendező: Koltai Judit

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés játék két részben

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!