RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


L'art pour l'art Társulat - L'art pour nyár

L'art pour l'art Társulat - L'art pour nyár

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 30. péntek, 19:00

A L'art pour l'art Társulat hangsúlyozottan nem karácsonyi műsora!

 

Persze joggal feltételezhetnek rólunk bármilyen őrültséget, hiszen a több mint 30 éves pályafutásunk alatt annyi abszurd dolog történt a színpadon, hogy akár még az is beleférhetne, hogy júliusban karácsonyi műsorral lepjük meg Önöket...

Minden kedves nézőnk figyelmét előre felhívjuk, hogy ez a műsorunk nem a karácsonyi ünnepi ráhangolódás jegyében készült, ha tehát valaki ilyen céllal jönne megtekinteni az előadást, azt lebeszélnénk. A Besenyő család tagjai, Naftalin Ernő, vagy a Költő biztosan nem fognak a nyár közepén az ünnepi készülődésről szót ejteni.

Lesz viszont egy csomó örökzöld, persze nem fenyőfa, hanem például diavetítések és rockzenei kavalkád, amivel kapcsolatban megtudhatjuk, hogy a "rakk örkselpszzthatlan".

Gyakran szokott arra gondolni, hogy hányat kell még aludni karácsonyig? Ha a válasz „Kalocsa”, akkor egy másik kérdésre válaszolt, ha nem, akkor két jó hírünk van!

Az egyik, hogy végre sikerült a feltett kérdésre válaszolnia, a másik, hogy a L'art pour l'art Társulat vidám, nyáresti műsorának köszönhetően néhány órára megszabadulhat a karácsonnyal kapcsolatos, nyomasztó gondolataitól, mint például a csúcsdísz.

Hívjuk, jöjjön! Gondoljunk együtt, de ne a karácsonyra!

Ui.: Társulatunk elsők között szeretne önnek békés, boldog karácsonyt kívánni!

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

*Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!