RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 


Zene.hu
 

Program


L'art pour l'art - Ember a falvédőről

L'art pour l'art - Ember a falvédőről

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 31. péntek, 19:00

Nyilván Önök is sokszor hallották már azt a kifejezést, hogy "nem most jöttem le a falvédőről". Ugye milyen könnyen elsiklunk egy ilyen mondat fölött? A L’art pour l’art Társulata viszont elgondolkodott ezen a kijelentésen, mivel felmerült egy kérdés, ami nem hagyta nyugodni őket.

Arra bíztatnak mindenkit, hogy legyenek részesei a nagy felfedezésnek, jöjjenek el az előadásra, ahol a kutatásuk összes bizonyítékát Önök elé tárják a színpadon, vagy a büfében. Amennyiben bármilyen kérdésük vagy problémájuk lenne a fentiekkel kapcsolatban, nyugodtan forduljanak hozzájuk, vagy a fal felé!

 

A magyar kormány tömegrendezvényekkel kapcsolatos döntése értelmében, az augusztus 15. előttre tervezett eseményeket nem lehet megtartani. Ez nagy mértékben érintette a Tokaj Fesztiválkatlan 2020-as nyári szezonjának programjait is.

 

A 2020. július 31-i előadásra vásárolt jegyek érvényesek az új időpontra! Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy a jegy árának értékében utalványt tudunk adni, amely 2021. augusztus 31-ig levásárolható a Tokaj Fesztiválkatlan 2021-es szezonjának programjaira.

 

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!